Vannak - lennének - fontos, aktuális, mély témák, amikről írni lehet(ne). Például az előbb hallottam a rádióban, hogy vasárnap együtt tüntet majd Rogán Antal, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon. (És fogadjunk, hogy ott lesz Gyurcsány is meg valami nyálas KDNP-s is, még ha szót nem is kapnak.) Persze Rogán még meggondolhatja magát, és elmegy, de nem beszél, mert, ugye, hogyan néz ki, hogy egy szószéken Bajnaival, aki "tönkre tette az országot". Gyöngyösí Márton ennyire kiverte volna a biztosítékot? Ugyan! Németh Zsolt hülyesége verte ki, aki képtelen volt egyetlen elítélő mondatot kipréselni magából hétfőn. Ha ő megteszi, most nem kéne Orbánéknak teleüvölteni a világot azzal, hogy ők elítélik a rasszizmust, az antiszemitizmust. Elég lenne csak a hülyeséget, az ostoba gyűlöletet megbélyegezni, csendben, egy félmosollyal, undorodva. De Németh Zsolt még nyilván úgy tudta, hogy a Fidesznek nem szabad elidegeníteni magától a Jobbik-szavazókat. És persze lesz még idő, amikor megint ez lesz a "vonal".

Szóval lehetne például ezt ragozni még, vagy Mesterházi Attila bombasztikus összefogás javaslatát, amely most valószínűleg újabb akadály lesz az érdemi választási összefogást célzó, nehéz és szükségképpen bizalams tárgyalások előtt.

Mindehelyett inkább egy videó, ami elszórakoztatott. Zoli vagyok blogján találtam.

Szerző: rás  2012.11.29. 15:28 Szólj hozzá!

Címkék: politika Németh Zsolt Gyöngyösi Márton Az élet dala

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr284937897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása