"Akarják tudni, miért csinálják?

Csak.

Nincs mesterterv. Nincs cél, nincs akarat, nincs IQ-szint, csak óvodai szintű erőfitogtatás. A világ felhördülésére az a válasz, hogy a világ tudja rosszul, mindenki mindent félreért. A néhai liberális fiatal demokraták középkorú, jól szituált nihilisták lettek, akiknek nincs moráljuk, nem hisznek semmilyen politikai filozófiában, semmit nem gondolnak a haza jövőjéről, polgárai szabadságáról, a nemzet prosperitásáról, tanácsadójuk egy dzsipes utcai agresszor, motivációjuk a politikai bosszú, miközben egy homályos, mussolinista-korporatív állameszmény foglyai."

Seres László írása

Szerző: rás  2013.03.14. 16:00 2 komment

Címkék: politika Orbanisztán Seres László

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr715134826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2013.03.15. 10:04:34

úgy látom mára az Örökkévaló fegyverszünetet szeretne ebben a csökött országban, azért küldte ezt a nagy havat, mert már neki is sok.

rás · http://ras2.blog.hu 2013.03.15. 13:26:50

"Romlásnak indult hajdan erős magyar!
Nem látod, Árpád vére miként fajul?
Nem látod a bosszús egeknek
Ostorait nyomorult hazádon?"

"Hajh, de bűneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
S elsújtád villamidat
Dörgő fellegedben..."

"Mindig így volt e világi élet..."
süti beállítások módosítása