Nem tudok olyan higgadtan, sőt vidáman reagálni, mint Szily László, arra, hogy Sz. F. megkapta az (állam által osztott) legmagasabb újságírói szakmai kitüntetést Úgyhogy inkább belinkelem az ő bejegyzését, valamint ugyancsak az ő révén Szaniszló egyik legutóbbi monológját. Jó, tudom, sokan vannak, akiknek a szívéből beszél.

Itt élek, mást nem tehetek.

Szerző: rás  2013.03.14. 13:16 4 komment

Címkék: média uszítás Echo tv

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr765134498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bébarabás 2013.03.17. 16:56:45

Nem is a díjazás borzalmas ebben a történetben, hanem a szerv reakciója a reakciókra: ő nem ismerte Sz. Ferenc közelmúltbeli tevékenységét. De akkor mire, könyörgöm? Csak úgy valami rémlik valakinek, hogy igen igen, van itt valami Szaniszló, rossz ember nem lehet, nosza adjunk neki díjat. I mean, WTF???

rás · http://ras2.blog.hu 2013.03.17. 18:13:52

@bébarabás: Még azt is el tudom képzelni, hogy Balog miniszter nem néz Echo tv-t, tehát nem tudja - a balhét akkor is neki kéne elvinnie. Állítólag ge... gerinctelen államtitkára, Halász János tette fel a listára. Bár valószínűsítem, hogy valamelyik jobboldali, "keresztény" újságíró-szervezet javaslata volt.

bébarabás 2013.03.17. 19:12:58

Jaj rás, milyen balhé? Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló.
süti beállítások módosítása