Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, a Fidesz alelnöke olyan újságíróval találkozott, aki nem azt kérdezte tőle, amit ő szeretett volna.

Szerdán újra kinyitott Debrecenben a napokban bezárt anyatejgyűjtő állomás. Ezt Kósa Lajos, debreceni polgármester jelentette be, majd az RTL Klub Híradójának riportere azt kérdezte tőle: "Miért az után indult az egyeztetés a klinikával, hogy bezárták az anyatejgyűjtő állomást?".

A Fidesz alelnökének láthatóan nem tetszett a kérdés, ezért a Híradó felvétele szerint először ellépett a kamera elől, majd visszakérdezett: "Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?".

"Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok" – mondta Kósa Lajos, majd elmondta azt a kamerába, amit szeretett volna.

A jelenet az RTL Klub felvételén 1:58-tól:

Szerző: rás  2014.01.07. 18:02 4 komment

Címkék: Kósa Lajos RTL Klub fideszes kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr805744806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2014.01.07. 23:43:32

rás:szédítő sebességgel jön a falanszter.
egyentankönyv,egyenhit,egyenvélemény, már csak a lódenkabát hiányzik.

rás · http://ras2.blog.hu 2014.01.08. 10:34:36

Bécsben, a Michaelerplatzon van egy lódenbolt; gyönyörű kabátok kaphatók, méregdrágán. :))

látjátok feleim szümtükkel 2014.01.08. 21:37:47

@rás:
Akkor biztos lézeres is azért dörgölődzik, mert nem csak vadász zekét, hanem lódent is szeretne. Úrit.:)
süti beállítások módosítása