A rendszer egyenszilárd: tévképzetekkel küzdő, pszichopata miniszterelnök, simlis nemzeti fejlesztési miniszter, ostobasága folytán rasszista gyanúba keveredő "emberi erőforrás" (brrr!) miniszter. (A sor persze folytatható lenne, de minek.) Szóval Balog Zoltán, aki szerint a magyar cigányokat 1944-ben Ausztriából vitték haláltáborokba, ez nem a magyar állam felelőssége. Emberierőforrás szemmel láthatólag nem tud róla, hogy 1944-ben már hat éve nem létezett Ausztria nevű állam, az a Német Birodalom része volt. Vagyis amikor - sok zsidóhoz hasonlóan - a magyar csendőrség volt osztrák területen lévő munkatáborokba induló - magyar - vonatokra rakta fel a cigányokat, azzal bizony a náciknak szolgáltatta ki őket, és a rabszolgamunka csak közbeeső állomás volt a megsemmisítéshez vezető úton. Ezzel az erővel ez a hülyén cinikus ember azt is mondhatná, hogy Auschwitzért a lengyelek felelősek...

Balog Zoltánról tudni kell, református lelkészként Orbán Viktor "lelki vezetője" volt, így lett - az emberarcú orbánizmust megtestesítő - államtitkár, majd miniszter. Világos?

Szerző: rás  2014.08.05. 09:52 4 komment

Címkék: Balog Zoltán Orbán-rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr966574709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2014.08.06. 06:50:21

No, erre mondják, hogy vak (lelki)vezet világtalant.

látjátok feleim szümtükkel 2014.08.11. 18:16:57

Nemértemnemértem.
Űgy mellesleg jutott eszembe, hogy Orbán kaptolikus vagy református-é? Ha a leki vezetője református, akkor mi a csudáért csókolgatta Rómában a pápa kezeit? Értieztvalaki?

rás · http://ras2.blog.hu 2014.08.11. 18:31:33

@látjátok feleim szümtükkel: Mit nem értesz?
Egyébként Orbán református (a felesége katolikus), és nem tudok róla, hogy kezet csókolt volna a pápának.
süti beállítások módosítása