Az újságok, tévék csak két-három mondatot/20-30 másodpercet idéztek Orbán miskolci Habony-dumájából. Érdemes végignézni az Index videóját a gátlástalan hazudozás, demagógia felsőfokáról:

 

Szerző: rás  2015.04.22. 12:40 4 komment

Címkék: Orbán Habony

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr567389114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2015.04.22. 15:43:42

".... S jutott eszembe, számtalan, Szebbnél-szebb gondolat"
A szemrebbenés nélküli igazmondó, aki csak a zemberek boldogulásán fáradozik, s nem felejti a zemútnyócévet...
Esetleg visszaemlékezhet (mint én, mer' kortársak vagyunk) a gyerekkori sakkjátszmákra, ha egyáltalán... A népnyelv/köznyelv "rosálás"-nak, a szaknyelv "sáncolás"-nak nevez egy lépést: A sáncolás a király lépésének számít, ám vannak szabályai - Aki a királyával már lépett, az a játszma során már nem sáncolhat. Ha valamelyik bástyával már léptünk, az a bástya már nem vehet részt sáncolásban. A sáncolás során a király nem haladhat át és nem léphet olyan mezőre, amelyet ellenséges báb támad. Fontos! Az éppen sakkot kapott király sem sáncolhat, tehát a sakk sáncolással nem hárítható! A sáncolás során a király és a bástya között semmilyen figura nem állhat. (sakk-magazin.hu/extra/sakklecke/lecke.php?lecke=4)
Nem sokat forgattam Macchiavelli művét, de "Ravaszabb játékos csak úgy leszel,ha ravaszabb ellenfélel játszol" Oszt'Jónapot :/
Ezzel a kísérő szöveggel tettem közzé a facebook-on - köszönöm!

2015.04.22. 19:41:26

Ne haragudj rás, de én nem nézem meg. Alapjáraton utálom ezt a sz*r embert. Az ember változik, de visszanézve a 20 évvel ezelőtti Zorbánt, ez nem változás, fejlődés, hanem önmaga szembeköpése, miközben agyilag totálisan homályos lett, nem is beszélve a hatalomvágyról, ami kipusztíthatatlan benne.

egy nagyi 2015.04.22. 21:03:56

Nekem az tetszett a legjobban, hogy neki kell törődnie az országgal. Tehát az én fogalmaim szerint ő hazánk mindenese,gondnoka,sepregetője,kioktatója/mint egy hatóság/, de általában a mindenesek alatt szétfolyik a szar,csak arra fókuszálnak, ami az ő fejükben létező probléma.

rás · http://ras2.blog.hu 2015.04.22. 22:46:17

@defalla: Ó, te javíthatatlanul jóhiszemű ember! Hát mér' pont a sakkszabályokat tartaná be?

@EfPeti: Nem haragszom, és tökéletesen egyetértek veled ennek a szar embernek a jellemzésében.

@egy nagyi: Egyetértünk, én is ezen buktam ki igazán.
süti beállítások módosítása