Ez az ország mindjobban hasonlít egy elmegyógyintézetre. A mai hülye - jobban mondva hülyítő - Manninger Jenő, Keszthely fideszes országgyűlési képviselője. Aki követte pályafutását, tudhatja, hogy mindig egy g...i volt. Most az ellen tiltakozik, hogy migránsokat telepítsenek a városába. Hogy valójában miről van szó - és miről nincs -, az megtudható a Migration Aid közleményéből.

"Biztosan ti is játszottátok gyerekkorban azt a játékot, hogy leültök egymás mellé sorban, az elsőnek a sorban ki kell találnia egy mondatot, a szomszédja fülébe súgja, aki az ő szomszédjába… és az utolsónak a sorban hangosan ki kell mondania, ő mit értett a neki súgott szövegből. Aztán elmondja az első ember, hogy ehhez képest ő mit talált ki és indul a nagy nevetés. Egy ilyesmi játékot játszott az elmúlt két napban az a több ezer magyar állampolgár, akik elkövetik azt a hibát, hogy kizárólag kormánypárti sajtóorgánumokból, blogokról tájékozódnak..."  Folytatás itt.

Szerző: rás  2017.08.04. 22:17 Szólj hozzá!

Címkék: Hülye ország

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr6012721020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása