A BAGázs Egyesület elnökének mai Facebook-bejegyzése:

"A 2018-ban megrendezendő Falunapon kérem, hogy a BAGázs Közhasznú Egyesület ne vegyen részt" 
Sokszor, sokan kérdeznek nehézségeinkről. Bár 8 éve végzünk munkát Bagon, a polgármester és a jegyző elutasította kérésünket, hogy a Falunapon részt vegyünk, a helyiekkel kapcsolatot építhessünk. Kértük az elutasítás indoklását, ehelyett azonban azt a javaslatot kaptuk, hogy "más időpontban, önálló program keretében kerüljön sor az egyesület bemutatására, és kiemelten fontosnak tartom, ahol a tevékenységet tartják, tehát a telepen legyen ez a rendezvény."
Mi abban hiszünk, hogy romaintegráció csak a két fél közötti párbeszéddel és együttműködéssel valósítható meg, erre pedig a jövőben még több időt és energiát fogunk fordítani. Ezért - bár nem Bagázsos sátorral -, magánszemélyként itt vagyunk a Falunapon, szívesen beszélgetünk bárkivel munkánkról, problémákról és lehetséges megoldásokról, közös célokról.
Ahhoz, hogy az elutasító környezet ellenére változást hozzunk létre a telepen élők életében, a társadalomban, a te támogatásodra is szükségünk van . Legyél te is BAGázs befektető!
https://bagazs.org/legyel-te-is-bagazs-befekteto/

bag_falunap_kitiltva.jpg

Szerző: rás  2018.06.30. 15:51 2 komment

Címkék: cigányok gyalázat szegregáció BAGázs

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr3714084593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2018.07.04. 14:54:28

Miután elég érzékeny vagyok erre a témára, eldöntöttük, hogy egy kevés pénzt átutalunk. Azzal a problémával találkoztunk, hogy mindenféle adatokat értek tőlünk, a saját bankszámlaszámunkat, nevet, címet, telefont, email-t, stb. Persze nem a Bagázzsal van bajunk, mert ők civil szervezet, s nyilván előírták nekik, hogy csak így fogadhatnak el támogatást, nehogy már a Soros küldje azokat, az adószám ismeretében pedig az állam a nagyobb adományok esetében a cégekre ráküldhetik a NAV-ot.

/ már alig várom, hogy kiszellőztessem a fejem az itthoni őrületektől,persze mindenütt van ilyen anomália/

rás · http://ras2.blog.hu 2018.07.04. 16:14:18

@egy nagyi: A BAGázs nevében - mint önkéntesük -, meg persze a telepiek nevében is, köszönöm. :)
süti beállítások módosítása