Bő két hónap után ma - előre tervezetten - befejeztük. "Jó mulatság, férfimunka volt."

Az elmúlt egy órában ennél hosszabb értékelést is írtam, de - talán a sors akaratából - amikor menteni akartam, a bejegyzés "elszállt". nem fogom újraírni. A Pacsirta Rádió honlapja és facebook-oldala tovább él, és a honlapon, a Hangtárban megtalálhatók az elhangzott műsorok.

Szerző: rás  2014.04.12. 23:40 2 komment

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr686024031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyi Zsolt · http://zen-taxi.blog.hu 2014.04.13. 08:33:38

Én ezt kihagyott ziccernek, hogy ne mondjam, hibának tartom. Ha nem lenne újra kétharmados nemzeti erőtér uralom, még azt mondom, oké, megtette, amit tehetett, viszlát, de így...

rás · http://ras2.blog.hu 2014.04.13. 10:33:14

@Hegyi Zsolt: Zsolt, igazad is van, meg nem is - ennyire futotta az erőnkből (meg az alkalmi mecénás pénzéből). Viszont most rákényszerítesz, hogy mégiscsak írjak bővebben a dologról. Nekilátok egy újabb bejegyzésben (ezúttal biztos, ami biztos, off-line piszkozatban).
süti beállítások módosítása