... meg persze a zsidókról

A Fidesznek "a Jobbikkal együtt valószínűleg meglesz a hetven százalék is, legyőzhetetlen hatalom lesznek az országgyűlésben, akár összeállnak hivatalosan, akár nem, és, ha már így lesz, nem fognak visszariadni attól, hogy alkotmányozzanak, hogy telebasszanak mindent szentkoronával, meg kereszténységgel, nem véve figyelembe a valóság oly apró, ám fontos részleteit, miszerint Magyarország nem keresztény ország, a lakosság maximum papíron hívő, nem gyón, nem jár templomba, nem pazarolja adó egy százalékát semmilyen egyház támogatására, isten bassza meg a szavajárása, és nem imádkozik lefekvés előtt a szentkoronához.

Mindennek tetejében Orbán Viktor olyan kijelentései miszerint 'nem számít, mit döntenek Brüsszelben, itt akkor sem fognak külföldiek földet venni', nem is annyira a tartalma, mint a mentalitása miatt tartalmaz némi diktátori élt, kábé, mint amikor Hugo Chavez azt mondja, hogy bekaphatja Amerika. (Ő a tökösebb csávó, azt hiszem..)"

Clodius bejegyzése, a maga olykor kissé heves stílusában.

Szerző: rás  2010.04.02. 23:26 Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz antiszemitizmus clodius

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr354929183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása