Most, az internetről értesültem, hogy elkalapáltak minket a hollandok. Őszintén örülök. (Egervári lemondása abszolút hidegen hagy, nincs jelentősége.)

Általános első osztályban az iskolarádióba bekapcsolták a londoni 6:3 közvetítését, aztán apámmal kinn voltunk a Népstadionban (igen! Népstadionban) a 7:1-es magyar-angolon. Az 1966-os angliai VB magyar-brazilját (3:1) a tévében láttam. Hirtelenjében ezek jutottak eszembe. Hosszú évek óta nem nézem a magyar válogatott vagy a magyar klubcsapatok meccseit. Mondjuk, Orbán is sokat tett azért, hogy zsigeri undorom legyen a magyarfutballtól (sic!).

A SamsungSport.hu-n olvastam a hírt, íme egy-két komment ugyanonnan:

"Itt futball? Az egy csapatjáték volna, kérem, ha nem vették volna észre. Az egyetlen felállás, ami Magyarországon már az életben többé nem fog menni. A társadalomalkotás elemi képességét fölszántotta és sóval bevetette az elmúlthúszév."

"ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!!! A mini Viktátorunkat kellene már végre elzavarni, aki közpénzi milliárdokból építtet ezeknek stadionokat pl. Felcsúton, Debrecenben, meg a f...om tudja még hol!"

"Ez lesz a sorsa a felcsútinak is. Ilyen szégyenteljesen fog távozni, mint a mentoráltja egervári úr.
Meglátjátok hamarosan így lesz...."

"Kedves Barátaim, Dalma asszony!
Ez újabb siker! A narancssárgák győztek."

Szerző: rás  2013.10.11. 23:34 3 komment

Címkék: politika sport foci

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr805563859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2013.10.12. 13:00:51

Nem tisztem védeni a jelenleg hatalmat birtoklókat s az elődeiket sem, de azt valószínűleg tudja minden épeszű ember, hogy a sportban, zenében, s minden egyéb másban a sikerek nem egyik napról a másikra születnek. Azért bizony meg kell küzdeni. Meg kell küzdeni a mindennapokban, le kell küzdeni a lustaságot, a kedvtelenséget. Nem árt, ha van motiváció - s most nem feltétlenül az anyagi javakra gondolok! Állítólag mindent meg lehet tanulni, csak elég időre van szükség. S úgy látom, jelenleg (kb. a módszerváltás óta) átfordult szinte minden. Nem muszáj tanulni, bármelyik főzőműsorba be lehet kerülni a rövid hírnévért, ha elég trágár/közönséges valaki... Szmokingban bajos jó erkölcsről prédikálni, a mindennapokban kell úgy élni, hogy reggel nyugodtan nézz a tükörbe! De ezt hiába emlegeted olyan emberszabásúnak, aki zsebre tett kézzel beszélget, s közben vakarja... Ha egy bolhás kutyára rádobod a szmokingot, az is vakarózni fog - s minél bolhásabb/tetvesebb, annál jobban vakarózik. Ettől viszont senkinek nem lesz jobb. Ma 111 éve (1902. 10. 12.) a magyar labdarúgó-válogatott első hivatalos mérkőzését játszotta. A csapat kapitánya Hajós Alfréd, olimpiai bajnok úszó volt - ha már foci...

Szó-szóró 2013.10.12. 18:30:40

A 7:1-es magyar-angolról akkor így írtak az újságok: Az angolok egy hétre jöttek, 7:1-gyel mentek.

Szó-szóró 2013.10.12. 18:31:55

Kár volt a 8. bekapott gólért. Most mondhatnánk, hogy az angolok visszavágtak.
süti beállítások módosítása