Nagyon régóta mondom - nem kívánságként! -, hogy előbb-utóbb beteljesedik a szerelmetek Kristóffal. Nem szeretkezést írok - még kevésbé szexet -, komolyan gondolom, hogy köztetek az érzés az elsődleges, ennek csak velejárója, beteljesedése lesz a testi kapcsolat. És azt is mondtam mindig, hogy megértlek. Eddig látok el - valójában te is.

Hogy utána mi lesz, az ködös, zavaros. Nem hiszem, hogy sokáig folytatható a "kettős szerelem", mert egyrészt nem tudsz - nem is akarsz - hazudni, másrészt Áron nyilvánvalóan nem fogad el egy ilyen helyzetet. Elhagy, s viszi Koboldot, bármekkora sérülést jelent is ez majd a gyereknek.

Maradsz Kristóffal, és - ha képes vagy rá (nem leszel) - boldog leszel vele. Tiszta, szép, csodás szerelem egy tiszta fiúval. Meddig? Egy-másfél évnél nem adok többet. Érettségi után külföldre megy majd - mindenekelőtt azért, hogy képes legyen megszabadulni ettől a szerelemtől.

Magadra maradsz. és vagy megkeseredsz, és züllesz, vagy - ezt tartom valószínűnek - megnősülsz, szerelem nélkül, hogy gyerekeid legyenek. Velük, remélem, boldog leszel.

Ez persze csak egy fikciós forgatókönyv. ne legyen igazam, már az első lépésben sem.

Szerző: rás  2011.05.15. 19:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr694929360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása