Vállalva ifjabb olvasóim megvetését, elmesélem, hogy jelenleg éppen a PowerPoint prezentáció elsajátításával küszködöm. 70 évesen, több mint 15 év felsőoktatási működés után úgy éreztem, már igazán ciki az írásvetítő használata - és persze a hallgatóknak is segítség, ha vázlatot kapnak. Legalább ilyen ciki, persze, hogy milyen gagyi minőségű lesz a dolog... 

Minden technikai, informatikai újdonság (számomra új dolog) megvisel. A számítógépen csak azokat a műveleteket tudom biztonságosan, amit naponta használok. Idegesítenek a Windows vagy a Google újításai. Videórögzítőm, a számítógépben DVD-lejátszóm csak akkor lett, amikor valami munkához kellett. A tévétávirányítón pedig túl sok a gomb.

Szerző: rás  2017.08.25. 22:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr7912779832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása