Nagy örömmel töltenek el annak a jelei, hogy a Fidesz elveszti a fiatalokat. "Buzi" barátaim iránti tiszteletből és szolidaritásból ma ott voltam a Kossuth téren a pedofilok üldözése ürügyén az LMBTQ emberek és közösségek - meg segítőik - iránti gyűlöletet ösztönző törvénytervezet (holnap délutánra már nyilván megszavazza a "133 bátor ember") elleni tüntetésen. Sok ezren voltunk, legalább 90 százalékban tizen- és huszonéves fiatalok. Valószínűleg csak elenyésző kisebbségük meleg, leszbikus vagy transznemű. Szépek voltak, lelkesek és vidámak. Ez utóbbi a három közül a legfontosabb jelző ebben a búval (és elkeseredett gyűlölettel) b...tt országban.

Az ostoba törvényről nem, akarok beszélni, akit érdekel, úgyis értesült róla, és ha kellő emberséggel rendelkezik, megvan róla a véleménye. Inkább idelinkelem a tiltakozó petíciót, valamint (a közismerten meleg) Gulyás Marci ma reggeli fontos cikkét. A nap folyamán egyébként az ellenzéki frakciók egymás után jelentették be, hogy bojkottálják a keddi szavazást. Kivétel a Jobbik, amely viszont megszavazza a törvényt.

Szerző: rás  2021.06.14. 20:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr3516593652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása