"A regnáló végtelen szellemi sötétséget, feudalizmust, provincializmust és kasztrendszert képviselő hatalomnak nemcsak a jobboldalon, hanem az elvileg velük szemben álló politikai oldalon is vannak erős ideológiai szövetségesei, éspedig nem a tudás, hanem kifejezetten a tudásellenesség, az antifelvilágosodás alapjain. Ezek a hatalom ösztönös, tudattalanul működő szövetségesei, akik rá sem látnak a saját hatásukra. Akik meg sem értik, hogy mondataik akár hivatkozási alappá válhatnak a hatalom számára mások egzisztenciális megtámadásához."

Lévai Júlia írása a Galamuson. (Amihez jóleső érzéssel csak annyit tennék hozzá, hogy én már nagyon régóta undorodom Havastól és Verebestől.)

Lásd még:

Verebes és Havas elássa az egykori ellenzéket

Szemléletváltás előtt a Nemzeti

Szerző: rás  2012.06.21. 11:11 2 komment

Címkék: homoszexualitás verebes havas nemzeti színház galamus lévai júlia

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr494929606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_10155 2012.06.22. 13:39:03

Lévai Júliának igaza van, buta, pöffeszkedő és lélekben is megvénült ripacsok a művész és a szerkesztő úr.

Andris 2012.06.23. 20:26:24

Havas egy arrogáns, önelégült fasz, tőle nem is vártam mást, illetve dehogynem, de hát nem megy neki. Verebes mióta homofób? Most eszmélt a valóságra? A színházi-művészi közegben eltöltött 40-50 év alatt nem tudta, hogy kikkel dolgozik? Vagy tudta, de visszatartotta?
süti beállítások módosítása