Üdvözlet az olvasónak! (Lectori salutem!)

A világban - és a lelkünkben - számtalan fontos történés zajlik, miként a világtörténelem vagy éppen a millió színnel gazdag anyatermészet is rengeteg érdekes témával szolgál. Mindezek közül - meglehetősen önkényesen, szeszélyesen, netán indokolatlanul - válogatok; így születnek a bejegyzések. Ez az én blogom. Más máshol arról ír(hat), ami neki fontos.

Nagyra becsülök mindenkit, aki nemcsak hogy elolvassa ezeket a posztokat, hanem még azzal is megtisztel, hogy a véleményét is közli, vitatja, kiegészíti, más nézőponttal gazdagítja az általam leírtakat.

Mindazonáltal az utóbbi időben elszaporodtak a bejegyzések témájához semmilyen módon nem kapcsolódó kommentek, amelyek véleményem szerint elterelik a figyelmet a voltaképpeni bejegyzésről, félreviszik az általam is igényelt beszélgetést, véleménycserét. Ezért a jövőben - fájó szívvel bár, de - törölni fogom ezeket a kommenteket. Ugyanakkor bárki számára fennáll a lehetősége annak, hogy e-mailben felhívja a figyelmemet valamely általa érdekesnek tartott eseményre, témára, akár bejegyzést javasolva, akár levélvitát kezdeményezve róla.

El nem múló tisztelettel és szeretettel:

Rás

Szerző: rás  2012.07.06. 16:35 Szólj hozzá!

Címkék: blogom

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr434929609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása