fegyverbe!.jpgMost olvastam a hvg.hu-n. (A poszt egyúttal megemlékezés a Tanácsköztársaság évfordulójáról - és az I. világháború utáni egyetlen honvédő erőről, a Vörös Hadseregről. - 2 in 1)

A járványveszély miatt tartanak az emberek a fosztogatásoktól és a bűnözéstől. A gumilövedékes fegyverek a boltokból és gyártóktól is teljesen kifogytak – erről számolt be az RTL Híradónak kereskedőkre hivatkozva az egyik fegyverekkel foglalkozó szaklap főszerkesztője. Azt mondta, mindent elhordanak, ami önvédelemre alkalmas és engedély nélkül megvásárolható. Sokan attól tartanak ugyanis, hogy a járványveszély miatt megnő a fosztogatás és a bűnözés veszélye, ezért a fegyverboltok forgalma a többszörösére nőtt. 

Szerző: rás  2020.03.20. 21:18 1 komment

Címkék: járvány

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr9215539654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2020.03.23. 15:24:29

rás: nem bírom ki, hogy ehhez a katonásdihoz ne mondjam el neked a férjem meglátását. Ha o.v. teljhatalmat kap/ ma például felsorolta az egész hadi állományát,ami először csak nevettem, hogy segítenek a cégek működésében, mert annyira értenek hozzá ugye ?/ A férjem szerint a cégeket hatásköre alá akarja vonni. Na mármost, ha lecseng a vírus és tömegek kerülnek az utcára, és rengeteg embernek damoklész kardjaként a feje fölött fog lebegni a most elengedett fizetési könnyítéseknek az
utórezgése, kitörhet az éhséglázadás , s ehhez kellenek neki a katonák,a férjem szerint ekkor már a katonái is el fognak gondolkozni.
süti beállítások módosítása