Ma is fantasztikus idő volt, és ma is sétáltam, természetesen egy jól "bejáratott" helyen a Vadasparkban. Amelyről - ugyancsak természetesen - anno (12 éve) írtam egy Séta-történetet. Lévén, hogy az a bejegyzés novemberben született, az erdő ma dúsabb, pompázatosabb volt. További aktualitás, hogy a vitorlázó-repülőtér már (évek óta?) nem üzemel, gondolom, előbb-utóbb majd pompás lakópark épül a helyén, és a szomszédos Hármashatár-hegyen sincsenek már sárkányrepülők. Szóval: 

Séta-történetek 2. - Vadaskert

 

Lábjegyzet: a 2009-es bejegyzés élén zárójelben megszólított "Dani" egy akkor még (úgy emlékszem) egyetemista blogger kolléga - ma tekintélyes újságíró -, akivel kiderítettük egymásról, hogy (néhány évtized eltéréssel) mindketten a Rákócziba jártunk gimnáziumba, és megígértem neki, hogy írok majd a Rákócziról is egy Séta - történetet. Szégyellem, de az ígéret teljesítetlen maradt.

 

 

 

Szerző: rás  2021.10.03. 20:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr3816707584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása