Az eurozóna megmentésének egyetlen módja az EU szétverése - írja a Financial Times kommentátora.

"So we have two crises now. A still-unresolved eurozone crisis and a crisis of the European Union. Of the two, the latter is potentially the more serious one. The eurozone may, or may not, break up. The EU almost certainly will. The decision by the eurozone countries to go outside the legal framework of the EU and to set up the core of a fiscal union in a multilateral treaty will eventually produce this split."

Kommentár a Financial Times online-on

Szerző: rás  2011.12.09. 14:09 1 komment

Címkék: eu financial times eurozóna

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr664929524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_10155 2011.12.09. 15:49:15

őszintén szólva várható volt, hogy bármiféle olyan unió, amely nem valós katonai erőre vagy hatalmi túlsúlyra, hanem csupáncsak a józan érvek erejére és piacai egybenyitásának köszönhető, néha nem is annyira egyértelmű gazdasági előnyökre alapozott nem fog túlélni egy keményebb szakítópróbát. én azért még reménykedem, úgy is, hogy lehet, hogy nincs már miben.
süti beállítások módosítása