Teljesen véletlenül vettem észre, szombaton volt öt éve, hogy (akkor még a freeblogon) elindítottam a Rásblogot. Ez úgy derült ki (én ugyanis nem tudok megjegyezni dátumokat), hogy a blog.hu minden bejegyzésem után kidobja néhány hasonló témájú korábbi posztom címét. Az előbb rápillantottam a szombati (2013. július 6-i) röpke, a Pride-ra emlékeztető bejegyzésre, és ez volt az egyik cím: Buzik, fasiszták, Gulácsy. Nem emlékeztem, ráklikkeltem, az első mondat: "Ez az első bejegyzésem a most induló blogon"; a dátum: 2008. július 6. 

És még ideírom, hogy miközben ezt írtam, a rádióban a Quimby szólt:

Szerző: rás  2013.07.08. 23:40 2 komment

Címkék: blog melegek Quimby

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr545396945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AvPlaten · http://woed.blog.hu/ 2013.07.15. 15:04:19

Gratulálok ehhez az öt évhez!

Amit igazán szerettem és mindig szívesen olvastam (olvasok) itt, az a művészetről, a történelemről, nyelvről, utazásokról szóló írások voltak. Ezek nekem időtálló szövegek, amit a jubileum alkalmából érdemes lenne újraolvasni.
süti beállítások módosítása