Sorra maradnak el a koncertek, színházi előadások, amikre hónapokkal ezelőtt váltottunk jegyet, bérletet. Helyette tobzódhatok az internetes pótkoncertekben, előadásokban, a letölthető tömérdek filmben. Ráadásul három napja befejeztem egy nyűgös munkát, így olvasni is van időm. Csak a türelmem fogy. Ma a Netflixen elkezdtem nézni a Roma című, díjnyertes, hódoló kritikákkal elárasztott mexikói filmet. Egy órát bírtam a csaknem kettő és félből. Most éppen egy müncheni Kékszakállút nézek, hallgatok.Egy barátunk ajánlotta, küldte át a linket, azzal, hogy csodálatos. Hááát... Remek énekesek, csak a "modern" színpadi megvalósítás... pokoli idegesítő. Ráadásul előtte a Concertóból előjátékot csináltak hozzá egy szörnyűséges videóval. Ami meg az irodalmat illeti, egy korábbi bejegyzésből kiderülhetett, hogy Camus Pestisét olvasom. Unom. Biztos bennem van a hiba.

 

Szerző: rás  2020.03.25. 20:51 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr815557732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2020.03.26. 13:57:10

rás: ne hidd, hogy benned van a hiba, az ember általában nem bírja a kényszert.

Viszont van egy ajánlatom, hogy játszunk egy kicsit. Azt, hogy elkezdünk egy történetet mesélni, amit interakcióban a követőid is kibővíthetnek. Magam úgy gondoltam, hogy az lenne a szabály, hogy mindig csak öt mondat vinné előre a sztorit, ami lehet tőmondat is és bővített mondat is.

Írd meg, ha benne vagy.
süti beállítások módosítása