A mai tüntetés képeit nézve, a tudósításokat olvasva az ember (én) reménykedni kezd, hogy egyszer mégis normális, élhető Magyarország lesz a mai Orbanisztánból. Jó, ezt én már talán (valószínűleg) nem érem meg, de azért mégis szívet melengető gondolat.

Szerző: rás  2022.10.14. 22:24 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr6917954584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2022.10.15. 00:07:21

rás: konkrétan nem akarom megnevezni hol és mikor beszélgettünk egy fiatalemberrel, mert még a falnak is füle van. Elmondása szerint rettenetes pánikban van a Fidesz, félnek és Pintér pedig nagyon beteg. Ő egy bizonyos területen alkalmazva van a NER-lovagok szórakozásaiban. Kiábrándult fideszes. És váltig állítom, hogy szándékos terelés volt az abortusszal való foglalkozás, hogy ne eszkalálódjon nagyobb méretűvé a pedagógusok igazság követelése.
Egyelőre várom egy fiatal, fidesszel, a mai ellenzékkel leszámoló, széles látókörű ,koncepciózus egyéniség eljövetelét. /Mi hazánk kizárva/,előfordulhat még az is, hogy a fideszesek fejelik le Orbánt.

rás · http://ras2.blog.hu 2022.10.15. 10:38:51

@egy nagyi: Minden lehet...
Az abortuszügyről más a véleményem, az a Mi Hazánkat fosztotta meg az egyik legfőbb témájától.
süti beállítások módosítása