Mert muszáj. Sose szerettem a kötelező formaságokat, ezért nem tudtam soha mit kezdeni a kötelező szilveszteri vidámsággal, a szilveszteri házibulikon az éjféli tévés Himnusz-hallgatással, majd a mindenkivel kötelezően váltott búék-puszikkal.

Most a Facebookon és Messengeren ömlik rám közeli barátaim és távoli ismerőseim üdvözlete, amely épp platformja és tömegessége miatt tökéletesen személytelenné vált. Pillanatnyi hangulatomtól függ, hogy reagálok-e rájuk, és nem attól, hogy az illetőt mennyire érzem közelinek, elfog-e a gyengédség, ha rá gondolok. És itt van a szorítás, hogy küldjek én is üdvözleteket, nehogy már megsértsek valakit.

Akivel fontosak vagyunk egymásnak, az úgy is tudja, hogy gondolok rá.

De hát legyen! Mint tavaly is: boldog új évet kívánok minden kedves barátomnak, felebarátomnak, ismerősömnek. Nektek pedig - tudod, hogy rád gondolok - ebből az alkalomból is üzenem, hogy fontosak vagytok nekem.

kutya_es_telihold.jpg

Szerző: rás  2019.12.31. 11:34 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ras2.blog.hu/api/trackback/id/tr3115377578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nagyi 2019.12.31. 13:43:58

rás: a boldog újévezés csak egy üres szólam, formaság.
A következő évre csak annyit kívánok neked, hogy jó egészségben legyél, tudjál továbbra is figyelni Ricsire, s lehetőleg eltávolítani magadtól és a környezetedtől a mocsok politikát, mert felfalja az embert, és próbáld a saját és a világ esendőségét kinevetni. Minél több könyvet olvass és minél több zenét olvass. Csak a kultúra vezet boldogsághoz.

emdefalla 2020.01.03. 17:45:05

Mosoly, erő, türelem kísérje mindnyájunk mindennapjait!
Mosoly, erő, türelem (=METropolitan)
süti beállítások módosítása